Pokalbis su Antanu iš Red Rubin Bazilikas, kaip jis atsidūrė renginių maitinimo veikloje.

Šio podcasto herojus Antanas nuo mažų dienų mėgo suktis prie puodų. Vėliau šis pomėgis virto hobiu, o galiausiai – verslu ir pragyvenimo šaltiniu. Pradžioje gaminęs draugų ir pažįstamų šventėms Antanas su komanda dabar teikia išvykstamojo maitinimo paslaugas plačiam klientų ratui.

Kaip viskas prasidėjo, ką reiškia įmonės pavadinimas RED RUBIN BAZILIKAS, kodėl prieš vestuves nemiega ne tik jaunieji, bet ir maitintojai, ko reikia norintiems pradėti maitinimo verslą – tai ir dar daugiau įdomybių Jūsų laukia šiame pokalbyje. Malonaus klausymo!

Užkandžių asorti įkūrėjo asmeninis tinklalapis

 

 

 

Leave a Reply